Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dievča (23) si zmenilo izbu na marihuanové pole: Chcelo nové prsia!

Kirsty Hartleyová skončila v rukách polície
Kirsty Hartleyová skončila v rukách polície (Zdroj: SWNS)

BRISTOL - Matka dvoch detí z britského Bristolu bola zronená zo svojej postavy a myslela si, že jej nové prsia prinesú viac atraktivity. Keďže na plastiku nemala peniaze, prijala ponuku drogového dílera, aby u seba doma pestovala marihuanu. K odmene 8000 libier (cca 9600 eur) sa však už nedostala, keďže skončila na súde.

Kirsty Hartleyová premenila v marihuanové políčko vlastnú spálňu. Keď do jej domu vrazila polícia, našla vo vnútri 32 dospelých rastlín. Z nich vypestovaná droga by mala na ulici hodnotu 16-tisíc libier, čiže v prepočte asi 19 200 eur. Razia navyše prebehla ešte skôr, ako si stihlo dievča svoje prednosti dať vylepšiť.

"Pri policajnom výsluchu slečna Hartleyová povedala, že jej bolo ponúknutých 8-tisíc, ak bude pestovať rastliny vo svojej spálni. Najskôr odmietla, ale po presviedčaní súhlasila. Povedala, že mala problémy kvôli svojmu telu a zúfalo chcela zväčšiť poprsie," vyhlásila žalobkyňa.

Obhajkyňa Dianne Heyesová dodala, že jej klientka je nedospelá a trpela depresiami. "Polievala rastliny len niekoľkokrát a robila to len kvôli nátlaku," povedala Heyesová. Kirsty zo súdu odišla s ročnou podmienkou a 18 mesiacmi verejno-prospešných prác.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu