Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Užívateľ viní NASA, že skrýva dôkazy o vesmírnej lodi pri Slnku!

Je to vesmírna loď? Zobraziť galériu (2)
Je to vesmírna loď? (Zdroj: nasa)

LONDÝN - Vesmírna agentúra pre letectvo a vesmír (NASA) sa údajne snaží ukryť dôkazy o mimozemskej lodi, ktorá sa má nachádzať v blízkosti Slnka. Aspoň to tvrdí jeden z užívateľov na portáli YouTube, ktorý svoju teóriu názorne demonštroval prostredníctvom videa.

"Rob19791" zo Švajčiarska na snímkach solárnej sondy SOHO z 3. mája zbadal niečo, čo mu pripadá ako záhadný objekt, ktorý nepochádza od ľudí. Po mnohonásobnom zväčšení snímky je zrejmé, ako k podobnému záveru mohol dôjsť.

Ešte zvláštnejšia sa však môže mnohým zdať reakcia agentúry NASA, ktorá 4. mája údajne nahlásila poruchu s tým, že sonda prešla do núdzového režimu a bude trvať niekoľko dní, kým bude jej prevádzka obnovená.

"Je to zastierací manéver, aby sme nemohli opäť uvidieť podobné veci. NASA video musela vidieť, preto začala snovať plány, ako to urobiť, aby sme sa vy ani ja nemohli pozerať," uviedol v komentári k ďalšiemu videu, ktoré zverejnil na internete.

Jeho špekulácie však s agentúrou NASA zrejme nijako neotrasú. V poslednom čase totiž minimálne dva podobné zábery údajných vesmírnych plavidiel vedci bez zaváhania uviedli na pravú mieru.

Keď v decembri minulého roka istý muž našiel "maskovanú vesmírnu loď" v tesnom susedstve planéty Merkúr, prišli s jednoduchým vysvetlením, že to je len chyba zobrazovania. Ukázalo sa, že údajné UFO je len obrázok Merkúru z predchádzajúceho dňa.

Na video z konca apríla, na ktorom sa pri Slnku vyskytoval "záhadný objekt" nápadne podobný tomu z 3. mája, potom reagovali tak, že ide o chybu na prijímači spôsobenú poškodením senzora kamery.

Užívateľ viní NASA, že
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: nasa)

Tají NASA vesmírnu loď? 2

Tají NASA vesmírnu loď?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu