Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rozkošný husky: Vyžaduje, aby ho v aute pán držal za ruku

Shiro sa rád drží za ruku
Shiro sa rád drží za ruku (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Držať sa za ruky je predovšetkým výsada ľudí. Ako to dokazuje psík menom Shiro, potrebu cítiť pocit istoty ale majú aj zvieratá. Desaťmesačná sučka sibírskeho husky totiž od svojho pána vyžaduje, aby ju počas jazdy v aute držal za labku.

Koncom apríla sa na webe objavilo video, ktoré dojme aj toho najnecitlivejšieho človeka. Zobrazuje takmer ročné šteniatko na sedadle spolujazdca, ako sa dožaduje pozornosti svojho majiteľa. Shiro to začala robiť, keď mala deväť mesiacov.

Zábery vyvolali mnohé reakcie. Niektorí ľudia muža obvinili, že zviera je vystresované. "Ona to robí, len keď idem po tejto ceste. Pretože vie, že ideme k mojim rodičom, ktorí majú veľkú záhradu, a že ju na niekoľko hodín opustím, pretože budem v práci," obhajuje sa majiteľ.

Pokiaľ cestuje so Shiro inam, je údajne oveľa pokojnejšia. Pán zároveň odmieta, že by fenke bolo v aute zle: "Jednoducho len nechce, aby som ju na konci tej cesty opustil. Je mi veľmi oddaná." Takisto popiera, že by porušoval predpisy. Volant totiž drží po celý čas rukou a nie kolenami a Shiro je na vodítku, ktoré je priviazané okolo sedačky, napísali Novinky.cz.

Shiro sa rád drží za ruku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu