Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tajomná sekta hlása: Konec sveta už 30. júna, padnú meny, vlády, systém!

Členovia sekty si nechávajú vytetovať čísla 666 Zobraziť galériu (2)
Členovia sekty si nechávajú vytetovať čísla 666 (Zdroj: ibtimes.com)

USA - Údajne apokalyptický rok 2012 zjavne pomiatol mysle ďalších sektárov, ktorí vyhlasujú, že koniec sveta príde už 30. júna. Growing in Grace International to hlása na billboardoch po celej Amerike a v ďalších ôsmich krajinách.

Sektu vedie Jose Luis de Jesus Miranda, ktorý tvrdí, že je zároveň Kristom i Antikristom a svojich nasledovníkov núti, aby si nechali vytetovať na telo symbol 666. "Príde nepredstaviteľné zemetrasenie," tvrdí v globálnej kampani Miranda. "Blíži sa a budeme svedkami strašných katastrof. Takých, aké sme nikdy nevideli. Mestá budú padať jedno po druhom. Padnú všetky vlády a meny, padne systém. Ľudstvo zahynie."

Jose Luis de Jesus Miranda
Zobraziť galériu (2)
Jose Luis de Jesus Miranda  (Zdroj: nowpublic.com)

Miranda ale sľubuje aj určitú nádej pre svoje ovečky. On sám sa premení v akéhosi nesmrteľného superhrdinu, ktorý dokáže lietať a prechádzať stenami.

Mirandu údajne v roku 1973 navštívil Ježiš a vstúpil do jeho tela. Potom samozvaný spasiteľ v 80. rokoch založil Growing in Grace, ktorá si čoskoro získala oddaných nasledovníkov v 35 krajinách sveta.

"Tisíce ľudí nosí Jeho meno 666. Krajina sa práve točí rýchlosťou 66,666 m/h. Všetky predpovede konca sveta sa napĺňajú, astronomické i numerologické. A všetky ukazujú k roku 2012, keď dovŕši 66 rokov de Jesus Miranda, ktorý sa narodil v Portoriku, ktoré leží na 66,6 º zemepisnej šírky," napísali verní stúpenci.

Presný dátum konca sveta vraj Miranda vypočítal z biblie."Uvidíme sa 30. júna pri armagedone," odkázal sebavedome svetu po tom, čo sa utiahol do ústrania kvôli "premene".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu