Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bizarná rodina: Muž má za ženy dve sestry, aj ich sesternicu!

Joe Darger si to vie zariadiť
Joe Darger si to vie zariadiť (Zdroj: The Sun)

UTAH - Klasická predstava ženy o manželstve v sebe rozhodne nezahŕňa možnosť, že sa o svojho drahého bude deliť s nejakou ďalšou osobou. A už rozhodne nie s vlastnou sestrou-dvojičkou a ešte aj sesternicou. V niektorých častiach sveta sa však dejú aj takéto veci.

Majiteľ stavebnej spoločnosti Joe Darger z amerického Utahu sa pritom nedopúšťa trestného činu polygamie, pretože v tomto americkom štáte je mormónske cirkevné manželstvo tolerované. Vicki (42), jedna z dvojčiat, sa za Joa vydala už v roku 1990. O desať rokov neskôr si vzal za ženu aj sestru Valeriu.

Joe už v osemnástich randil zároveň s Vicki a s jej sesternicou Alinou (43). "Páčili sa mi obe a hovoril som si, že sa vzťah s jednou z nich časom vyvinie," približuje Joe. Vyvinul sa ale s oboma a pojal ich preto spoločne za svoje ženy pri mormónskom obrade. Legálnou manželkou sa ale nasledujúci deň stala iba Alina, ktorú si vzal oficiálne aj na úrade Spojených štátov.

S Valeriou sa Joe zblížil až o desaťročie neskôr po jej ťažkom rozvode. Bola jednou zo šiestich žien staršieho muža, z ktorého sa časom vykľul gambler a násilník. Keď zúfalá so svojimi piatimi deťmi trávila jeden večer u sestry doma, zrazu vraj pocítila k Joeovi vzplanutie.

"Veľmi ma priťahovala, ale fakt, že je Vickina sestra, ma predsa len odrádzal," spomína Joe. Keď mu však Vicki dala požehnanie, šiel do toho. A neprekážalo to ani prvej manželke. "Bola som úplne nadšená, že Val doplní našu rodinu. Mám ju veľmi rada a chcem, aby bola šťastná, ako len môže byť. Tak prečo nie s nami," dopĺňa Alina.

S ňou teda prišlo do rodiny Joa Dargera ďalších päť detí. Sám ich celkom s manželkami splodil 19. Každá zo žien má svoju vlastnú spálňu a všetky tri vraj statný Joe každý večer navštívi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu