Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Strach z rakoviny: Tmavý fľak v pľúcach ženy bolo niečo iné!

Blanca vykašľala kôstku po dlhých 28 rokoch Zobraziť galériu (2)
Blanca vykašľala kôstku po dlhých 28 rokoch (Zdroj: fooyoh.com)

TAMPA - Blanca Riveronová (62) očakávala to najhoršie, keď jej doktor oznámil, že trpí nádorovým ochorením. Neskoršie vyšetrenia však preukázali, že tmavý fľak v jej pľúcach bolo niečo celkom iné.

Američanka posledných 28 rokov trávila mnoho času chodením po lekároch kvôli kašľu a zhoršenému dýchaniu. Niekoľkokrát absolvovala liečbu astmy i zápalu pľúc a v decembri minulého roka sa dokonca dozvedela zdrvujúcu správu, že má pravdepodobne rakovinu.

Lenže, keď o pár týždňov neskôr Riveronová opäť dostala jeden zo svojich záchvatov, niečo pri ňom vykašlala. Ukázalo sa, že to bola vec, ktorú doktori podľa röntgenových snímok považovali za nádor v pľúcach. Kašeľ okamžite nato zmizol a výrazne sa jej zlepšilo aj dýchanie.

Strach z rakoviny: Tmavý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: WTSP)

"Môžem dýchať, môžem spať. Môj život sa úplne zmenil," uviedla Blanca s tým, že jej rodina príhodu považuje za zázrak, druhú šancu alebo dokonca dar od Boha. "Povedala som dcére, že to nie je možné. Veď je to už 28 rokov," dodala.

Malú kôstku z ovocia vdýchla zrejme žena v roku 1984, keď ešte žila na Kube. Semienko však predsa len napáchalo nejaké škody. Poškodila totiž časť pľúc, v ktorej bola uložená. Riveronová sa však aj tak cíti ako znovuzrodená a pevne verí, že hrozba rakoviny je definitívne preč. Napriek tomu ju čaká ešte niekoľko vyšetrení, ktorá by mali odhaliť, či je tomu naozaj tak. Informoval o tom portál Novinky.cz.

Kôstka v pľúcach

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu