Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Za tri roky porodil tri deti, teraz užíva testosterón!

Thomas ako tehotný so svojou manželkou a rok po pôrode
Thomas ako tehotný so svojou manželkou a rok po pôrode

PHOENIX - Ako hociktorá iná matka, aj prvý tehotný muž na svete Thomas Beatie (37) sa po pôrode snažil čo najrýchlejšie zbaviť nadbytočných kilogramov. Teraz je už opäť vo forme.

"Mužská mama", ako Thomasa prezývajú, to dokázal a po dvanástich mesiacoch od narodenia svojho tretieho potomka Jensena. Vďačí tomu mužskému hormónu testosterón, ktorý znova začal užívať. Schudol najmä v oblasti brucha, kde sa pomaly začínajú črtať "tehličky".

Thomas sa narodil ako Tracy Lagondinová na Hawaii, ale vždy sa vraj cítil viac ako muž. Keď mal dvadsať rokov, začal brať testosterónové injekcie, po ktorých mu začali rásť fúzy, zhrubol hlas a zväčšil sa mu klitoris.

V roku 2002 podstúpil obojstrannú mastektómiu a legálne sa stal mužom. Rozhodol sa ale, že si ponechá vagínu, maternicu a ostatné ženské orgány, aby mohol mať so ženou Nancy deti. Jeho manželke totiž vykonali hysterektómiu.

Thomas po ôsmich rokoch prestal brať hormón, aby mohol otehotnieť. Od anonymného darcu kúpili spermie a muž podstúpil umelé oplodnenie. Krátko po narodení prvého potomka otehotnel opäť a teraz je podľa jeho slov ich rodina už kompletná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu