Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sex s mužmi milovala, z kómy sa prebrala ako lesbička!

Vikki a Julia chcú spolu ostať do konca života
Vikki a Julia chcú spolu ostať do konca života (Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Zmeniť zo dňa na deň účes nie je nič nezvyčajné, ale zmeniť sexuálnu orientáciu, to už je iná káva. Britka Vikki Salomonová (36), ktorá milovala sex s mužmi, sa po požiari bytu prebrala z kómy a bola z nej lesbička. Stačilo 16 dní, aby ju oveľa viac začal lákať ženský svet.

Zmenu si všimla, keď sa stretla s jej lesbickou kamarátkou Juliou Smithovou. "Priťahovala ma," hovorí Vikki, ktorá má z predchádzajúcich vzťahov s mužmi už dve deti. "Nikdy som nemala homosexuálne tendencie. Prišlo to ako rana z čistého neba. Muselo sa to stať pri tom požiari. Je to jediné možné vysvetlenie," snaží sa nájsť dôvod Vikki.

S Juliou teraz tvoria šťastný pár. "Radi by sme sa vzali, ale chceme si dať čas aspoň rok, aby sme sa lepšie spoznali. Boli sme síce kamarátky už predtým, ale byť milenky je iné," dodala.

Rodina a priatelia sú z náhlej zmeny stále v šoku. "Otec si myslí, že je to nejaká moja podivná životná fáza, ale ja už nechcem mužského milenca do konca svojho života. Väčšina ľudí to nechce akceptovať. Sme spolu 7 mesiacov a som zamilovaná ako nikdy v živote," tvrdí Vikki.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu