Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Robila si dobre: Lesbičku takmer zabil elektrický skrat vo vagíne!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gizmodo.com)

SPOJENÉ ŠTÁTY - O tom, že USA sú v istom zmysle naozaj krajinou neobmedzených možností, vieme všetci. Ich bizarné súdne prípady dokážu vyvolať pobavenie aj začudovanie, čo dokazuje aj príhoda, ktorá sa stala istej americkej lesbičke. Skrat vo vibračných nohavičkách mal totiž zapríčiniť jej dopravnú nehodu a dokonca takmer smrť.

V televíznej šou s názvom "We The People", ktorá rieši pred zrakmi divákov rôzne podivuhodné súdne spory, sa predstavila aj Charlene Medlinová so svojím netradičným problémom. Romantický večer, ktorý chcela stráviť so svojou priateľkou pri niečom dobrom pod zub, sa zrazu zvrhol nevídaným spôsobom, keď zrazu zistila, že zabudla na jahody.

Keďže večera by bez nich nebola dokonalá, rozhodla sa nasadnúť do auta a vybrať sa do neďalekého obchodu. Zabudla však na podstatnú vec, a tou boli vibračné nohavičky, ktoré mala stále na sebe. Možno by si svoju chybu ani neuvedomila, keby po ceste späť neucítila v intímnych partiách poriadny elektrický šok, ktorý ju vraj takmer pripravil o život.

Erotická pomôcka, ktorá za iných okolností spôsobuje ženám rozkoš, jej uštedrila taký kopanec, že ženu vyviedla z konceptu, zvrtla volant a s autom nabúrala. Hoci sa pri nehode nikomu nič nestalo, Medlinová sa rozhodla nenechať nič na náhodu a zažalovať výrobcu nohavičiek, pretože sa podľa jej slov vraj spustili nechcene.

Sudkyňa Gloria Allredová však rozhodla v ženin neprospech.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu