Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Útok na "mužo-ženu": Policajti trafili transku taserom do rozkroku!

Rangeri paralyzovanú ženu spacifikovali
Rangeri paralyzovanú ženu spacifikovali (Zdroj: YouTube)

SAN DIEGO - Policajnú brutalitu zažila transsexuálka Brooke Fantelliová (43) zo San Diega. Potom, čo kalifornský ranger z jej občianskeho zistil, že ide o preoperovaného muža, uštedril jej ranu z tasera do brucha a rozkroku.

Udalosť natočili Fantelliovej blízki na mobilný telefón a z videa je zrejmé, že žena, stojaca pred dvoma rangermi s rukami nad hlavou, sa nechystá odporovať ani zaútočiť. Napriek tomu proti nej použili taser, ktorý paralyzuje nervovú sústavu.

Ženu, ktorá sa v agónii zvalila na zem, rangeri zaľahli a zatkli kvôli údajnej opitosti na verejnosti. "Nerobila som žiadne problémy, jediné, čo mali urobiť, bolo nasadiť mi putá," povedala Fantelliová spravodajskému serveru News10.

Incident sa stal minulý mesiac počas fotenia uprostred kalifornskej púštnej oblasti El Centro. Rangeri jedného z prítomných obvinili zo zhotovovania erotických snímok a vyžiadali si od všetkých preukazy totožnosti.

"Pozrel sa mi do očí a povedal: 'Boli ste mužom.' Povedala som: 'Áno, bola.' Nešlo o nič iné. Bolo mu to vidieť na očiach. Chcel ma udrieť taserom,"oznámila Fantelliová, podľa ktorej jej jeden z rangerov nariadil, aby si ľahla na zem. Ona ale odmietla s tým, že sa nebude brániť zatknutiu. Napriek tomu schytala ranu.

Fantelliová sa chce kvôli incidentu súdiť. Vo vyhlásení, ktoré poslalo vedenie tamojších rangerov serveru News10, sa píše, že člen ich hliadky postupoval primerane.

Taserom do rozkroku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu