Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Štyri roky tajila anorexiu, dcéru (†17) našli mŕtvu v izbe!

Charlotte sa rodičom strácala pred očami Zobraziť galériu (2)
Charlotte sa rodičom strácala pred očami (Zdroj: burnleyexpress.net)

PADIHAM - Štyri roky nedokázala povedať rodičom, že má anorexiu. Charlotte Seddonová nakoniec chorobe podľahla. Pred polrokom ju našli mŕtvu v detskej izbe. V čase smrti vážila len 36 kilogramov.

Sedemnásťročná dievčina si o svojom chudnutí viedla podrobné zápisky. V denníku podrobne popísala cykly cvičenia, chudnutia a "očisťovania" tela. "O jej stave sme sa dozvedeli viac až po tom, čo nás opustila," povedal otec Stephen.

Charlotte bola veľmi inteligentná a v škole sa jej darilo. Dostávala najlepšie známky z ročníka. Jej vzťah s rodičmi bol bezproblémový. Keď zistili, že dcéra trpí poruchou prijímania potravy, prehovorili ju, aby išla do liečebne. V nej strávila niekoľko mesiacov, ale keď sa vrátila domov, po pár dňoch náhle zomrela.

Ešte pár dní pred smrťou si pritom plánovala, kam pôjde na vysokú. Nadšene rozprávala aj o nákupoch, na ktoré chcela zájsť so svojou sestrou. Potom úspešnú študentku ale skolila nízka hladina draslíka a zlé BMI.

Anglickí lekári teraz varujú ostatné dievčatá, ktoré si zahrávajú s nebezpečným chudnutím. Charlottino srdce bolo oslabené a vážilo iba 190 gramov. Zdravé srdce pritom má pritom hmotnosť okolo 320 gramov. O prípade informoval portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu