Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Gašparoviča zhudobnili: Organizácia spojených nádorov je hit!

Gašparovič sa pred pár rokmi predviedol aj ako DJ
Gašparovič sa pred pár rokmi predviedol aj ako DJ (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Slovenský prezident Ivan Gašparovič sa opäť zviditeľnil, nie však pozitívnym spôsobom. Vo štvrtok si totiž vyrobil menšiu hanbu, keď nazval OSN "Organizáciou spojených nádorov". Istý škodoradostný užívateľ hneď zareagoval a brbt zhudobnil.

Prerieknutia našej hlavy štátu sú už dôverne známe a niektoré z nich dokonca zľudoveli. Gašparovičovi sa naposledy zaplietol jazyk pri stretnutí so svojím slovinským náprotivkom Danilom Türkom.

V nahrávke z tlačovej konferencie zaznelo: "Ja som veľmi rád, že aj v Organizácii spojených nádorov, názorov, spojených nádor, spojených národov, kde sa rozhoduje o veľmi dôležitých veciach, vždy nájdeme spoločnú reč," povedal prezident počas prejavu o slovensko-slovinských vzťahoch.

Na internete sa už stihla objaviť zhudobená verzia tohto podareného brbtu, ktorá je okorenená zábermi z predvolebnej prezidentskej kampane z roku 2004. Podmaz z dielne švajčiarskeho dídžeja Presenta tak zdobí prominentný vokál priamo od vrcholného predstaviteľa republiky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu