Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Dostala anorexiu, lebo klamala: Keď mala 32 kg, umrela!

Michelle krátko pred smrťou
Michelle krátko pred smrťou (Zdroj: rtl.de)

VIEDEŇ - Michelle M. (†25) trpela posledné roky anorexiou, kvôli ktorej vážila len 32 kg. Tá u nej prepukla zo stresu, ktorý zažila po tom, ako svojho nevlastného otca neprávom obvinila zo znásilnenia. V utorok jej srdce dotĺklo navždy.

Posledné minúty života dievčinu držala za ruku jej sestra Theresa. Matka pri nej nebola, pretože spolu už dlhšie nekomunikovali. Dcéra totiž môže za uväznenie jej partnera Hansa Jörga, keď v roku 2005 polícii povedala, že ju zneužíva. Ku lži ju inšpirovala televízna detektívka.

Obvinený dostal podmienku, lenže o dva roky neskôr Michelle opäť vyrukovala so svojou historkou. Hans tentokrát dostal osem rokov natvrdo. A práve v tom čase sa u Michelle rozvinula mentálna anorexia. Trápilo ju, že jej matka je kvôli tomu zúfalá.

Pár dní pred svojou smrťou nahrala mladá Rakúšanka na video posolstvo, v ktorom sa priznala ku klamstvu a vyzvala súdy, aby prípad znovu otvorili. "Vždy som verila, že je nevinný. Odsúdili ho za znásilnenie, ale neexistoval žiadny dôkaz. Vo väzení sedí úplne zbytočne. A zbytočná je aj smrť mojej dcéry," povedala Gisela pre televíziu RTL. Teraz dúfa, že Hansa prepustia čo najskôr. Informoval o tom Blesk.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu