Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hanba v maďarskom rádiu: Opitá moderátorka robila "ňugi ňugi"!

Magda Authová
Magda Authová (Zdroj: rtl)

BUDAPEŠŤ - Maďarské rádio Kossuth utŕžilo kvôli svojej moderátorke Magde Authovej poriadnu hanbu. V nedeľnom sviatočnom vysielaní sa žene podarilo svojím "vyberaným" slovníkom a breptami vyvolať pobúrenie hlavne veriacich poslucháčov.

Podľa serveru Index sa rozhlasová stanica ospravedlnila za to, že Magda Authová pri čítaní správ o veľkonočných bohoslužbách v rôznych cirkvách sa niekoľkokrát pomýlila, začínala odznova, a keď stratila nervy, tak začala nadávať.

Režisér radšej nariadil prečítať športové správy, ale technik nestihol úplne odpojiť mikrofón moderátorky, ktorá si ďalej hovorila svoje. Z komentárov poslucháčov vyplýva, že nešlo o žiadnu údajnú nevoľnosť, ale evidentne o vplyv alkoholu.

"Na veľkonočnú nedeľu - deň vzkriesenia Ježiša Krista - budú slávnostné omše slúžiť - čo to tu hovorím? Na veľkonočnú nedeľu - deň zmŕtvychvstania Ježiša Krista budú slávnostné omše slúžiť najvyšší predstavitelia katolíckej, reformátorskej a evanjelickej cirkvi vo viacerých veľkých mestách a Budapešti. ...najvyšší predstaviteľ evanjelickej cirkvi v Maďarsku, slúži omšu na Déak teri - no, no, nevzrušuj sa, pokoj - kde to vlastne teraz som? Pokoj, kľud," odznelo napríklad z úst zmätenej ženy.

Ak rozumiete po maďarsky, vypočujte si Authovej živý vstup

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu