Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Silikóny v osemdesiatke: Zväčšiť prsia si nechala 13-násobná prababička!

Márai Kolstadová, najstaršia žena, ktorá si nechala voperovať prsné implantáty
Márai Kolstadová, najstaršia žena, ktorá si nechala voperovať prsné implantáty (Zdroj: fashionbombdaily.com)

ZÜRICH - V Európe a v Spojených štátoch sa priemysel plastickej chirurgie aktívne obzerá po novej klientele: starších ľuďoch, ktorí majú veľa času a dosť peňazí na to, aby ich utratili za vyhladenie tváre, spevnenie bruška a poslednú snahu získať stratený sex-appeal. Jednou z nich je aj Maria Kolstadová.

Obvykle keď sa plastické operácie dostanú do hľadáčika médií, ide o prípady, kedy si dvanásťročné dievčatko nechá upraviť nos, alebo tínedžerka zväčšiť prsia silikónom. Boj plastických chirurgov o nových klientov sa ale začína zameriavať opačným smerom vekového spektra.

Príkladom toho je Maria Kolstadová (83) z Kalifornie. Táto 12-násobná babička a 13-násobná prababička nedávno upútala pozornosť médií ako najstaršia žena, ktorá si nechala voperovať prsné implantáty. A svoj novovylepšený výstrih hrdo ukazuje bulvárnym denníkom.

V deň, keď sa nechala operovať, jej jedna z dcér povedala, že ju tá operácia zabije. Ale ani to Kolstadovú nezastavilo a svoje rozhodnutie neľutuje. Život s novými prsiami za 5000 dolárov (3700 eur) je podľa jej slov lepší ako kedykoľvek predtým. Vystupuje v televíznych talkšou a vysvetľuje, ako jej "dve dievčatá" stratili s vekom objem, ale teraz sú znova v najlepšej kondícii.

Prípad Márie Kolstadovej môže byť trochu extrémny, ale odráža najnovší trend. Štatistiky Americkej spoločnosti pre plastickú chirurgiu z roku 2010 uvádzajú, že takmer 700 tisíc operácií bolo vykonaných na pacientoch starších ako 65 rokov. Starnúca generácia má teraz evidentne čas aj peniaze na to, aby vylepšila svoj zovňajšok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu