Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sexi blondínka má dve vagíny, o panenstvo prišla dvakrát!

Hazel pred kamerami ochotne porozprávala o svojej anomálii
Hazel pred kamerami ochotne porozprávala o svojej anomálii (Zdroj: youtube/itv1)

LONDÝN - Sladká blondínka z britského mesta High Wycombe má naozaj raritné telo. Hazel Jonesová (27) sa narodila s dvoma pošvami, dvoma maternicami a dvoma panenskými blanami. Žena, ktorá hovorí, že nie je hanblivá, o panenstvo prišla hneď dvakrát.

Britka si vždy pripadala tak trochu iná ako ostatné dievčatá, až vo svojich osemnástich sa ale dozvedela šokujúcu diagnózu, ktorej odborné pomenovanie znie uterus didelphys. V praxi to znamená, že má zdvojené pohlavné orgány.

Hazel má teda dve maternice, dve dutiny maternice a dve pošvy. Pravdepodobnosť, že sa narodí žena s takouto anomáliou je jedna k miliónu. Hazel ale vyhlásila v televízii ITV, že akonáhle sa dozvedela, o čo ide, uľavilo sa jej, nijako sa za seba nehanbí a naopak si užíva dvojitú rozkoš.

"Myslím, že je to úžasné a rozhodne to na večierkoch láme ľady," usmieva sa. "Keď sa ženy chcú pozrieť, kľudne im to ukážem. Nehanbím sa. "

Hazel zašla za lekárom až potom, čo jej vtedajší priateľ povedal, že je v oblasti genitálií "iná". Až do doby, kedy začala menštruovať, jej odlišnosť vlastne nijako neprekážala.

Teraz už má ale blonďatá Hazel vo svojej inakosti jasno a úplne odmieta plastickú operáciu, ktorá by jej dve vagíny spojila v jednu. "Mám takto skvelý sexuálny život. A partner má pri sexe možnosť výberu. Jediné na čo si musím dávať pozor je, aby som neotehotnela dvojito, to by mohlo byť riskantné," uzavrela spokojne.

Žena s dvomi vagínami

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu