Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Milan (72) žene splnil posledné želanie: Vagína na náhrobnom kameni!

Milan splnil posledné želanie svojej manželky Zobraziť galériu (2)
Milan splnil posledné želanie svojej manželky (Zdroj: fark.com)

BELEHRAD - Predtým, ako Milanovi Marinkovičovi zo srbskej dedinky Velika Kruševica zomrela žena, poverila ho jasnými inštrukciami, čo má urobiť po jej smrti. Tak sa aj stalo. Postarší Srb nechal na náhrobnom kameni vyryť repliku jej intímneho orgánu.

Bizarným prianím chcela manželka docieliť jediné - aby jej muž zostal verný až za hrob a už nikdy sa nepozrel na inú ženu. "Nechcem, aby si sa obzeral za inými sukňami. Takto si ma budeš pamätať navždy," napísala Milena v liste krátko predtým, než zomrela. Nezabudla pripojiť fotografie svojej vagíny, aby budúci autor presne vedel, ako má dielo vyzerať.

S realizáciou želania mal ale Milan trochu problém. Dlho totiž nevedel nájsť kamenára, ktorý by bol ochotný spraviť to, čo od neho žiada. "Peniaze som síce mal, ale chýbal človek, ktorý by tú vagínu do kameňa vyryl. Väčšina z tých, ktorých som oslovil, to dokonca považovala za rúhanie," vysvetľuje dôchodca.

Nakoniec sa mu to však predsa len podarilo. Náhrobný kameň je už dokončený aj spolu s pamiatkou na ženu, ktorá je podľa Milana vernou kópiou originálu. "Časť z nej týmto spôsobom navždy zostane so mnou," dodal.

Dielo vo svojej konečnej podobe
Zobraziť galériu (2)
Dielo vo svojej konečnej podobe  (Zdroj: fark.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu