Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Študentka nasávala v bare: Za dve hodiny vypila 17 vodiek a zomrela!

Megan bola v kolektíve obľúbená Zobraziť galériu (4)
Megan bola v kolektíve obľúbená (Zdroj: Facebook)

TEXAS - Devätnásťročná americká študentka oslavovalaa so spolužiakmi v bare. Počas niekoľkých hodín vypila podľa svedkov asi sedemnásť panákov vodky. Ráno sa jej zastavilo srdce. Rodičia z jej smrti vinia bar a žalujú ho.

Megan Helalová z Texasu zomrela po párty bratstva Sigma Chi na Baylor University, do ktorého bola prijatá. Sigma Chi je jedno z najstarších univerzitných bratstiev v severnej Amerike, má stovky tisíc členov a jeho krédom je "udržiavať a kultivovať vysoké ideály priateľstva, spravodlivosti a vzdelania".

Zrejme na znamenie týchto ušľachtilých hodnôt skonzumovala dievčina v bare Mynar za dve hodiny približne sedemnásť poldecákov vodky. Tie jej obsluha naservírovala aj napriek tomu, že Megan množstvo alkoholu viditeľne zmohlo, a navyše podľa amerických zákonov nebola plnoletá.

Študentke sa nasledujúce ráno zastavilo srdce a podľa následnej pitvy zomrela na srdcovú arytmiu. Hoci ako koroner ako príčinu smrti určil arytmiu spôsobenú vrodenou myokardiálnoi fibrózou, rodičia z nej jednoznačne vinia alkohol, personál podniku, Meganinho priateľa, ktorý popíjal s ňou a Sigmu Chi. Na všetky menované subjekty podali žalobu.

Právnička Helalových Linda Turleyová uviedla: "V bare zjavne nesledovali, komu bude vodka podávaná, zaujímalo ich len objednané množstvo. Do salónika, kde sa oslava konala, posielali stále ďalšie a ďalšie fľaše. Ostatní prítomní Megan nezastavili, aj keď bola viditeľne namol. Keby jej v ďalšom pití zabránili, mohla ešte žiť."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu