Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Charlotte sa preoperovala na Barbie: Plastika za obrovské peniaze!

Charlotte po plastike Zobraziť galériu (2)
Charlotte po plastike (Zdroj: The Sun)

MANCHESTER - Neochvejná britská fanúšička Barbie utratila 10-tisíc libier (cca 12-tisíc eur) na plastiku a oblečenie, aby vyzerala ako jej obľúbená bábika. Charlotte Hothmanová (24) je ňou taká posadnutá, že pri nej nevydrží žiadny chlap. Ona však dúfa, že svojho Kena určite nájde.

Charlotte sa rozhodla ísť pod nôž, aby získala dokonalý nos a plné pery. Vlasy si nechala odfarbiť na blond a zvyšok peňazí míňa na oblečenie, ktoré má ešte vyzdvihnúť vzhľad bábiky.

"Na klinike som povedala, milujem Barbie a rada by som vyzerala ako ona. Skutočne to bolelo. Moja tvár bola úplne pomliaždená a trvalo niekoľko týždňov, kým sa opuch stratil. Ale keď mi dali dolu obväzy, stálo to za to," hovorí spokojná dievčina.

Charlotte dostala svoju prvú bábiku ako trojročná a odvtedy ich už nazhromaždila stovky. Jej miláčikovia majú dokonca samostnú izbu. "Na Barbie a ich oblečenie som už musela utratiť tisíce. Niektorí ľudia si môžu myslieť, že je to trochu divné, ale podľa mňa je to skvelé. Je ich toľko. Rada by som ich mala všetky," sníva Charlotte.

Slobodné dievča, ktoré sa so svojím posledným priateľom rozišlo kvôli svojej fixácii, dúfa, že raz určite nájde svojho Kena. "Chlapcom sa to veľmi nepáči, že tak milujem Barbie, ale mne je to jedno. Ak príde ten pravý, bude ľúbiť mňa, aj moje Barbie," prezradila na záver.

Pred zákrokom

Charlotte sa preoperovala na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thesun.co.suk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu