Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Američanka (38) sa mení na Barbie: Chcem byť hlúpa a nemá!

Blondie ako Barbie Zobraziť galériu (4)
Blondie ako Barbie (Zdroj: profimedia.sk)

SACRAMENTO - Bývala normálnou ženou, než sa jej životným poslaním stalo podobať sa plastovej bábike Barbie. Pred rokom a pol si zmenila meno na Blondie Bennettovú a ide do extrému. Chodí na hypnoterapiu, aby sa stala hlúpou a aj keď mala prsia číslo päť, bolo to málo.

Najväčšou túžbou rodenej Kalifornčanky je vyzerať ako známa hračka pre dievčatá od Mattela. Keby mala desať rokov, nepovieme, ale dospelá, tridsaťosemročná žena by už mala vedieť, že tadiaľ cesta nevedie. Napriek tomu svoj sen dohnala až do úplného extrému.

Benettová ako osemnásťročná
Zobraziť galériu (4)
Benettová ako osemnásťročná  (Zdroj: profimedia.sk)

Blondie doteraz minula na plastické operácie v prepočte viac ako 30 tisíc eur. Dala si päťkrát zväčšiť prsia až na veľkosť 32JJ, nechala si upraviť nos, botoxové výplne tváre sú samozrejmosťou a nesmie chýbať ani umelé opálenie. Zákroky financujú muži, ktorých spoznala na internete. Za to, že im posiela fotky, na ktorých je oblečená ako bábika, navyše nezamestnanej žene platia aj nájom.

Na Blondie je teraz prirodzené už len máločo
Zobraziť galériu (4)
Na Blondie je teraz prirodzené už len máločo  (Zdroj: profimedia.sk)

A teraz sa podržte, Benettová dokonca chodí na hypnoterapiu, ktorá z nej má urobiť čo najviac hlúpu osobu. Zdá sa, že to funguje. "Nedávno, keď som bola vyzdvihnúť kamarátku na letisku, nevedela som si spomenúť, či mám ísť k príletom alebo odletom. A minule som zas nevedela trafiť do matkinho domu, tam, kde som vyrastala," povedala. Taktiež chce onemieť, aby sa čo najviac priblížila svojmu vzoru. V prípade tejto Američanky by to možno ani nebolo na škodu.

Inak to ani nemôže byť - šatník plný ružových vecí
Zobraziť galériu (4)
Inak to ani nemôže byť - šatník plný ružových vecí  (Zdroj: profimedia.sk)

Na záver ešte dôvod, prečo je vlastne Blondie tak posadnutá. "Keď sa ma ľudia spýtajú, prečo chcem byť Barbie, odpoviem im, kto by ňou nechcel byť? Má predsa najlepšiu životnosť. Všetko, čo robí, je nakupovanie, o nič iné sa nestará," dodala umelá blondínka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu