Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hanba na dve zimy: Redaktor v priamom prenose ukázal čo nechcel!

Chris sa chytá za roztrhaný rozkrok
Chris sa chytá za roztrhaný rozkrok (Zdroj: YouTube)

GREENSBORO - Každý by mal vedieť odhadnúť svoje schopnosti a zbytočne sa nepreceňovať. Inak na to môžete poriadne doplatiť. Tak, ako sa to tento týždeň stalo istému americkému reportérovi. Zahral sa na roztlieskavačku a ako to dopadlo, si môžete pozrieť vo videu.

Hanbu na dve zimy zažil pred niekoľkými dňami Chris Lea, ktorý pracuje ako redaktor pre televíziu WXII pôsobiacej v Severnej Karolíne. Chcel tromfnúť miestnu roztlieskavačku a predviesť skok známy ako "toe touch", pri ktorom sa roztiahnu nohy a dotyčný sa dotkne rukami prstov na nohách.

Novinár samotný skok ešte zvládol, no jeho nohavice už nie. Pred očami tisíciek divákov mu praskli medzi nohami. Asi mal radšej počúvať rady svoju kolegyňu, ktorá tesne pred roznožkou povedala: "Si pripravený Chris? Neroztrhni si nohavice. Mám vážne obavy, že si ich roztrhneš."

Samotný aktér ale svoj trapas zobral s úsmevom. Neskôr sa v televíznom štúdiu s roztrhanými nohavicami aj pochválil. "Tento skok som robil už mnohokrát, no ešte nikdy predtým v oblekových nohaviciach. A videli ste, čo sa stalo. To mám za to, že som sa chcel predviesť," dodal so smiechom Lea.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu