Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pozor, prichádza pohroma: Reportér netušil, že sa na neho rúti ...!

Na Steva sa rúti biela pohroma Zobraziť galériu (2)
Na Steva sa rúti biela pohroma (Zdroj: YouTube)

PHILADELPHIA - Ak sa vám bude na budúci pondelok ťažko vstávať, spomeňte si na amerického reportéra Steva Keelyho. Ten predvčerom zažil taký začiatok dňa, aký mu nezávidí asi nikto. Skončil pod kopou snehu, ktorý práve odhrnul z cesty snežný pluh.

Steve pracuje ako redaktor pre televíziu Fox 29. V pondelok robil reportáž o snehovej búrke, ktorá postihla okres Salem County v New Jersey. Postavil sa pozdĺž cesty, aby mali diváci dobrý výhľad na to, ako pracujú odhŕňače snehu.

Mal šťastie, pretože niekoľko ich akurát v tom čase prešlo okolo neho. Ten posledný sa však k novinárovi priblížil natoľko, že kopa snehu skončila na ňom a celého ho zakryla.

Pozor, prichádza pohroma: Reportér
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Steve sa však ako ostrieľaný profesionál len otriasol a pokračoval vo svojom príspevku. Na rozdiel od svojich kolegov v štúdiu, ktorí začali kričať a strachovali sa o jeho bezpečnosť. Neskôr sa na incidente dobre pozabával.

"Celý čas čo pracujem ako novinár, som sa vyhýbal tomu, aby sa zo mňa stala hviezda na Youtube. Tentoraz sa tomu už ale asi nevyhnem," povedal so žartom s tým, že dotyčný pluh zrejme riadil reportér z konkurenčnej televízie.

Reportéra zasypal snežný pluh

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu