Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Geniálny vedec šokuje: Ochrnutý Hawking si užíva swingers párty!

Stephen Hawking
Stephen Hawking

KALIFORNIA - Astrofyzikovi Stephenovi Hawkingovi, ktorého považujú za nástupcu Einsteina, by mohli okrem geniality závidieť aj sexuálny apetít. Už niekoľkokrát ho pristihli pri návšteve erotického klubu. A hoci je vedec pripútaný na vozík, o dievčatá nemá núdzu.

Stephen Hawking je síce kvôli nervovému ochorenie úplne paralyzovaný, ale v kalifornských nočných kluboch ho považujú za pravidelného návštevníka.

"V nočných kluboch som ho stretol niekoľkokrát. Vždy ho sprevádzali opatrovateľky a asistentky," povedal jeden zo svedkov internetovému magazínu Radaronline."Keď som ho videl naposledy, ležal oblečený bez hnutia na svojej posteli. Na jeho tele sa po sebe plazili dve nahé ženy," dušoval sa.

Návštevu swingersklubu potvrdil britskému denníku Daily Mail aj hovorca Cambridgskej univerzity, kde Hawking vedie svoje výskumy. Ale rozhodne ich neoznačil za pravidelné. "Nie je pravda, že by profesor Hawking bol stálym a pravidelným návštevníkom klubu."

Aj v Londýne Hawkinga už videli v nočnom klube. "Spýtal som sa ho, či sa chce baviť o vesmíre, alebo či si chce prezerať dievčatá, povedal "len" dievčatá, " spomenul si na zážitok majiteľ klubu Stringfellow.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu