Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Naháč chcel byť zváračom: Nadrogovaný vyťahal policajtku za vlasy!

Jose sa na pohovor vybral úplne nahý
Jose sa na pohovor vybral úplne nahý (Zdroj: YouTube)

SACRAMENTO - Prísť na pracovný pohovor nahý, na to treba poriadnu guráž. Josemu Ayalovi (36) však rozhodne nechýbala. O pozíciu zvárača sa totiž uchádzal v Adamovom rúchu.

U potenciálneho zamestnávateľa ale Hispánec nepochodil. Po tom, ako vstúpil do zváračskej dielne a pýtal sa na prácu, ho vedúci prevádzky Chris Johnson vyviedol von. Jemu sa však domov nechcelo.

"Stál pred vchodom a mlel niečo o tom, aký je zručný a šikovný. Očividne na niečom fičal," povedal Johnson. Keď Jose ani po opakovanej výzve neodišiel, manažér privolal políciu. Ayala však nemal ani najmenšiu chuť skončiť v cele a zatknutiu sa bránil. Dvojici dôstojníkov tak nejakú chvíľu trvalo, kým ho spacifikovali. Ženu v uniforme dokonca poriadne vyťahal za vlasy, čím jej úplne znemožnil vymaniť sa spod jeho zovretia.

"Miestami to bolo naozaj zábavné. Po pár minútach totiž pribehli ďalší dvaja ľudia, aby strážcom zákona pomohli, lebo tí očividne na naháča nestačili," opisuje bizarnú policajnú akciu Chris.

Previnilca obvinili z exhibicionizmu, kladenia odporu pri zatýkaní, napadnutia policajta a pokusu o útek. V inkriminovam čase bol navyše pravdepodobne pod vplyvom omamných látok. Ayala sa momentálne nachádza vo väzbe bez možnosti prepustenia na kauciu. Úrady totiž preverujú podozrenie, že sa v krajine nachádza nelegálne.

Naháč z Kalifornie

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu