Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Pomáhame deťom nájsť tú správnu školu

Pomáhame deťom nájsť tú správnu školu Zobraziť galériu (3)
Pomáhame deťom nájsť tú správnu školu

Obnovená tradícia medzinárodnej výstavy stredných škôl Stredoškolák pokračuje 13. ročníkom od 15. do 17. februára 2012 na trenčianskom výstavisku EXPO CENTER a.s. Okrem stredných škôl zo Slovenska a Čiech sa budú prezentovať aj kultúrne centrá voľného času .

Spoluorganizátorom výstavy Stredoškolák je aj tento rok Trenčiansky samosprávny kraj. Na výstave sa budú prezentovať stredné odborné, priemyselné, obchodné, jazykové a umelecké školy a gymnáziá. Počas výstavy bude prebiehať bohatý kultúrny program tvorený z vystúpení členov rôznych záujmových skupín a súborov. Výstava je výbornou príležitosťou pre žiakov základných škôl urobiť si prehľad o možnostiach štúdia na stredných školách a využitia voľného času v súboroch, speváckych zboroch, tanečných skupinách atď. Zaujímavosťou budú iste aj praktické ukážky manuálnej zručnosti žiakov a tiež súťaž o najlepšiu prácu žiakov škôl zúčastnených na výstave.

Počas výstavy v dňoch 15. a 16. februára bude prebiehať 7. ročník  medzinárodnej súťažnej prehliadky autonómnych robotov Trenčiansky robotický deň. Trenčiansky robotický deň organizuje Stredná odborná škola, Pod Sokolicami 14, Trenčín a Pansophia, n.o. Spoločnosť pre vedu a vzdelanie, v spolupráci s Trenčianskym samosprávnym krajom, mestom Trenčín a EXPO CENTER a.s s primárnym cieľom popularizovať vedu a techniku medzi mladými ľuďmi trenčianskeho regiónu. Súčasťou Trenčianskeho robotického dňa budú aj zaujímavé vedecko – technické prednášky na rozmanité témy.

Vstup na výstavu pre návštevníkov počas všetkých dní je zdarma. Vstup pre verejnosť je 15.2. od 09.00 do 16.30 h, 16.2. od 08.00 do 16.30 h a 17.2. od 08.00 do 15.00 h. Viac informácií o výstave a programe nájdete na www.expocenter.sk alebo na Facebooku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu