Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Česká kráska ukázala objemné vnady: Silikóny zväčšuje od pätnástich!

Petra Faltýnová začala s vylepšovaním svojich predností pomerne zavčasu. Zobraziť galériu (3)
Petra Faltýnová začala s vylepšovaním svojich predností pomerne zavčasu. (Zdroj: Look magazine)

PRAHA – Ohúrila! Česká modelka Petra Faltýnová (33) sa ako tínedžerka nemohla chváliť príliš veľkým poprsím. Dlho si s tým však ťažkú hlavu nerobila. Tam, kde nepomohla príroda, zaúradoval plastický chirurg. Prvýkrát si ľahla pod nôž ako pätnásťročná. Odvtedy podstúpila ešte niekoľko zákrokov. Ako dopadlo 18 rokov jej silikónového zlepšovania? To ukázala na nedávnej módnej šou u našich západných susedov.

Priznala farbu! Keď sa krásna Češka v roku 1998 objavila na televíznych obrazovkách ako finalistka súťaže Miss ČR, chirurgické vylepšenie svojho hrudníka popierala. S odstupom času sa však s umelými vnadami už netají. V otvorenom rozhovore pre časopis Story bez okolkov prezradila, čo ju k plastike poprsia pred rokmi viedlo: „Mala som ich veľmi malé. Prvú operáciu som podstúpila v pätnástich. Vtedy neboli push-up podprsenky, ako sú dnes.“

Napriek tomu, že v súčasnosti sa tmavovláska na veľkosť svojich predností nesťažuje, k ich aktuálnej podobe viedla dlhá cesta. Zákrokov totiž absolvovala niekoľko. Celkovo si nechala vylepšiť svoju ženskú pýchu až na tri razy.

O v poradí štvrtej plastike sa špekulovalo aj po nedávnej spoločenskej akcii. Petra si totiž z Miami, kde žije s manželom a dcérou, odskočila do Prahy na krst kalendára magazínu Look. V koženej sukni a v priehľadnej blúzke bez bielizne ukazovala svoje silikóny ako na výstave. Tie síce pôsobili väčším dojmom, žiadna ďalšia plastika sa vraj nekonala. „Rozhodne som si nové silikóny urobiť nenechala,“ tvrdí v spomínanom interview. Hostia v blízkosti prehliadkového móla sa však zaručene mali na čo pozerať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu