Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Dievča malo byť neplodné, porazilo rakovinu a zázračne otehotnelo!

Madeleine s manželom a synčekom Harrisom
Madeleine s manželom a synčekom Harrisom (Zdroj: SWNS)

LONDÝN - Britka Madeleine Telferová (21) ochorela na jednu z najzákernejších foriem rakoviny. Lekári tvrdili, že po podstúpení chemoterapie zostane neplodná, ale otrasné prognózy sa nakoniec zmenili na radosť. Mladá žena rakovinu porazila dvakrát počas 18 mesiacov, stihla sa zoznámiť s priateľom a páru sa dokonca narodil syn.

Keď Madeleine doktori oznámili, že má rakovinu, zrútil sa jej celý svet. Ďalšia rana prišla vzápätí. "Po liečbe, ktorá nie je stopercentná, zostane neplodná," oznámili jej. Žena tak absolvovala náročnú chemoterapiu a pomaly sa lúčila s jediným snom - založiť si vlastnú rodinu. "O rodine som snívala už ako malé dievča. Boli to hrozné správy, úplne som sa zrútila," povedala.

Smrteľnú Hodgkinovu chorobu, rakovinu lymfatických uzlín, jej začali liečiť v roku 2008. A všetko vyzeralo nádejne, ale bohužiaľ o dva roky neskôr sa choroba objavila znovu. Jedinou možnosťou bola okamžitá hospitalizácia a chemoterapia. Vtedy nastal zlom. Dievča počas ožarovania stretlo budúceho partnera Stephena Bateyho (27).

"Dlho som bola v nemocnici na izolácii, priatelia ma potom vzali na prechádzku a na drink. A Stephen tam bol. Začali sme sa rozprávať, povedala som mu svoj príbeh, a tak sme sa zblížili," uviedla Madeleine.

Najväčšou radosťou ale bolo, keď zistila, že je tehotná. "Neverila som, bolo to obrovské šťastie a malý zázrak," vypovedala mamička. Rakovinu sa jej podarilo poraziť, malého synčeka Harrisa vychováva s manželom, a dokonca sa pokúšajú o ďalšieho potomka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu