Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokovaná matka (28) štyroch detí: Nevpustili ma do klubu, som prisexi!

Linda na svojom outfite nevidí nič zlé
Linda na svojom outfite nevidí nič zlé (Zdroj: SWNS)

WORCESTER - Lisa Woodmanová (28) z anglického Worcesteru zostala zhrozená, keď ju vyhadzovači nevpustili hneď do troch nočných klubov v jej rodnom meste. Údajne bola pristará na vyzývavé oblečenie, ktoré mala na sebe. Hlboký výstrih, minišaty a čižmy pod kolená ich o jej dobrom vzhľade zjavne nepresvedčili.

Lisa sa minulý rok rozišla so svojím partnerom, s ktorým má štyri deti, a začala pracovať na svojej postave v posilňovni. Po dosiahnutí želaného efektu sa 160-centrimetrová blondínka chcela pochváliť tým, čo má, a tak pravidelne vyrážala za nočnou zábavou so svojou sestrou. Na jej veľké prekvapenie však zostala veľmi ponížená a šokovaná.

"Nikdy s nami neboli problémy a ani sme neboli na vyhadzovačov hrubé. Boli tam tínedžeri a dievčatá okolo 20-tky, ktoré mali na sebe oveľa odhaľujúcejšie oblečenie a išli rovno dovnútra," rozpráva Lisa o silvestrovskom zážitku, kedy ich nevpustili do nočného klubu. Strážcovia pri dverách im údajne povedali, že sú príliš staré, aby sa tak "vyberane" obliekali.

Lisa sa preto rozhodla, že svoje rozhorčenie si nenechá iba pre seba a podelí sa s ním aj s čitateľmi britského denníka Daily Mail. Pre ten uviedla, že má rada svoje topánky na vysokom opätku a minišaty, stará sa o seba, a preto by si zaslúžila trocha úcty.

Lisa v plnej paráde

Šokovaná matka (28) štyroch
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: SWNS)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu