Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladá žena trpela záhadným ochorením, jej telo malo 90 rokov!

Adelle sa obáva o zdravie svojej rodiny
Adelle sa obáva o zdravie svojej rodiny (Zdroj: North News)

LONDÝN - Britka Adelle Huckinsová (31) dlhých dvadsať rokov bojovala s migrénami, silnou únavou, problémami so sluchom či zveseným ľavým viečkom. Keď sa už začínala cítiť ako blázon, lekári konečne našli príčinu, čo zvláštne ochorenie u chradnúcej ženy vyvolalo.

Adelle si nedávno spomenula na školský výlet do Nemecka, ktorého sa zúčastnila ako 11-ročná. Pohryznutie od kliešťa jej vtedy na nohe zanechalo vyrážku, ale ako dievčatko na nič zlé nepomyslela. Po návrate do Británie sa však už nikdy necítila tak dobre ako predtým.

Mala som veľa príznakov, ale ich príčina mohla byť hocijaká. Keď som sa však dočítala na internete o lymskej borelióze, konečne všetko do seba zapadlo ako puzzle. Pomyslela som si, že by mohla byť kľúčom k mojim zdravotným problémom. "Mám 31 rokov, ale pocit, že žijem v 90-ročnom tele," popísala svoj stav Adelle.

Hoci prvotný test lekári vyhodnotili ako negatívny, ďalší špecialista z USA označil za pozitívny. Od tej doby žene nasadili liečbu antibiotikami a množstvo príznakov sa skutočne vytratilo. Adelle však naďalej žije v strachu, či sa ochorenie pohlavným stykom neprenieslo aj na jej manžela Roba a počas tehotenstva na jej tri deti Joshuu (9), Kaitlyn (6) a Dextera (1,5).

"Chcem varovať ľudí, aby boli opatrní, keď sú vonku v prírode. Obyčajné pohryznutie môže prevrátiť váš svet hore nohami," hovorí Adelle.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu