Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najsexi pár 19. storočia: Muž s dvoma penismi a žena s dvoma vagínami

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: internet)

BRATISLAVA - Každého predstava o tom, čo je atraktívne, je založená na niečom inom. Mnohí muži oceňujú veľké prsia, ženám sa zas na opačnom pohlaví páčia vypracované zadky. V predminulom storočí ale mali ľudia podľa všetkého celkom iný vkus. Za najsexi pár tej doby totiž považovali dvojicu so zdvojenými pohlavnými orgánmi.

Blanche Dumasová sa narodila vo Francúzsku a živila sa ako kurtizána. Niektorí ju kvôli jej telesnému postihnutiu považovali za monštrum, iných to zas vzrušovalo. Mala totiž tri nohy, dva močové mechúre i dve vagíny. A práve tie jej prinášali viacnásobné potešenie pri sexe v podobe dvojitého orgazmu.

Najsexi pár 19. storočia:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: internet)

Medzi nohami žene vytŕčal kýpeť ďalšej nohy, na ktorý si dokreslila bradavky, aby pripomínal prsia. Týmto malým trikom sa jeho majiteľka stala pre miestnych kupliarov ešte exotickejším tovarom.

Blanche neskôr v Paríži stretla svoj náprotivok. Portugalčanovi Juanovi Baptistovi dos Santosovi taktiež narástli dva pohlavné orgány a tri nohy. Nefunkčnú končatinu si niekedy priväzoval k stehnu, aby mu len tak voľne nehompáľala. Majúc rovnako veľký sexuálny apetít ako Dumasová, dvojica bola predurčená k tomu, aby sa skôr či neskôr dala dokopy.

Najsexi pár 19. storočia:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: internet)

"Juana považovali za príťažlivého a dobre urasteného muža. Vtedajšie predstavy o kráse sa od tých súčasných líšili. Juan pri pohlavnom akte používal oba penisy naraz a keď vyvrcholil s jedným, pokračoval s druhým," píše portál The Human Marvels, ktorý informuje o ľuďoch s najrôznejšími postihnutiami.

Podivný párik bol preslávený svojou neukojenosťou a divokými orgiami, ktoré predvádzal v posteli. Obaja svorne vyhlasovali, že sú pre seba ako stvorení, pretože človek s jednou vagínou či jedným penisom by ich vraj v žiadnom prípade nedokázal uspokojiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu