Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexi VIDEO: Fakultu v Brne propagujú polonahí študenti!

Trochu erotiky a klip má hneď vyššiu sledovanosť
Trochu erotiky a klip má hneď vyššiu sledovanosť (Zdroj: YouTube)

BRNO - Študenti lesníckej fakulty Mendelovej univerzity v Brne sa rozhodli nalákať nových záujemcov o štúdium nevšedným spotom. Odbory ako drevárstvo či lesníctvo majú v očiach záujemcov zatraktívniť do pol tela vyzlečený drevorubač či dievča v kostýme zajačika. Talentovaní tvorcovia tak dokázali, že propagácia môže byť naozaj sexi.

Zhruba 2,5-minútový spot začína zábermi na siluetu nahého tela, potom sa na scéne v spomalenom zábere objavuje práve do pol tela vyzlečený drevorubač. Nie je to ale začiatok erotického filmu.

Nenasledujú žiadne odhalené scény, zato sa divák vo zvyšku klipu dozvie, aký zdvihový objem má motorová píla, alebo kedy bola vyrobená brokovnica Lankasterka. "Hlavne sme sa chceli odlíšiť od všetkých ostatných škôl a ich promovideí, ktoré sú plné študentov chodiacich po chodbách, sediacich v posluchárňach a rádoby motivujúcich nápisov o tom, ako je škola úžasná," vysvetľujú študenti.

Video s názvom LDF (Ľahko dráždivá fakulta) si na serveri YouTube pozrelo vyše 15-tisíc užívateľov. Už z parafrázy skratky (LDF je za normálnych okolností Lesnícka a drevárska fakulta) je jasné, o čo študentom ide.

"Inšpirovali nás hudobné videoklipy, ktoré sú ľahko dráždivé, rovnako ako naša pre okolitý svet nie príliš výrazná fakulta. Klipy tiež cielia na rovnakú vekovú kategóriu, teda stredoškolských študentov," dodávajú tvorcovia videa.

Klip vznikol ako jeden z prostriedkov študentskej propagácie a predstavitelia fakulty o ňom od začiatku vedeli. "Ak sa pýtate na môj osobný názor, tak sa mi klip páči. Nijako neuráža, je netradičný a pozerá sa na naše odbory z iného pohľadu," zhodnotil dekan lesníckej a drevárskej fakulty Petr Horáček.
 

Dráždivá fakulta

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu