Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Móda ovládla nočnú Bratislavu!

Hostiteľky si na úspešnú zbierku dali „päť“ Zobraziť galériu (12)
Hostiteľky si na úspešnú zbierku dali „päť“ (Zdroj: WBW)

BRATISLAVA – Zabávať sa a pomáhať zároveň? Nie je problém! Že to ide dokázala pravidelná štvrtková akcia World by Women v bratislavskom Kartelli, ktorej hostia vyzbierali úžasných 1350 eur pre opustených psíkov.

Moderátorky televízie JOJ Hana Gallová a Dana Strculová pohostili desiatky párty zvierat, ktoré vstupným na akciu v plnej výške prispeli do dobrovoľnej zbierky pre OZ Pes v núdzi. Nadáciu Romany Klimekovej podporili aj známe tváre ako reper Majk Spirit, známa milovníčka zvierat Jana Hospodárová alebo modelka Ivica Sláviková, ktorá na akcii Christmas for Animals aj predviedla špeciálne vytvorenú fashion kolekciu. Všetci prítomní sa v skorých ranných hodinách zhodli, že po dobrom skutku sa akosi lešpie žúruje. A preto podobné akcie nebudú chýbať ani v tomto roku!

Módny duch ovládol aj párty 2012, ktorá sa koná každú sobotu v The Club. V jeden decembrový víkend sa tam zábavychtiví Bratislavčania stali svedkami profesionálneho photoshootingu. Špičkový kreatívny tím sa na akcii stal atrakciou, keď ako z katalógu Aftershock London nastajloval, nalíčil a učesal modelku Viktóriu Bobríkovú, ktorá v nočnom klube pózovala, ako keby sa okolo nej nezabávali stovky ľudí. Tí sa postarali o unikátnu kulisu a iba vďaka nim fotograf Aleš Vojtášek zachytil čarovnú auru nespútanej nočnej zábavy. Výsledok tohto experimentu, jedinečné umelecké fotografie, vám exkluzívne predstavíme už čoskoro...
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu