Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

V roku 1970 sa vyspala s Talianom, teraz hľadá otca svojej dcéry

Isabella chce vedieť, kto jej jej otcom
Isabella chce vedieť, kto jej jej otcom (Zdroj: kleinezeitung.at)

KLOSTERNEUBURG - Príbeh ako z romantického filmu napísal osud istej Rakúšanke, ktorá teraz hľadá otca svojej dcéry. S mužom strávila jedinú noc v roku 1970.

Milovníkom bol Talian, vďaka čomu sa40-ročná medzinárodná lovestory stala na Apeninskom poloostrove témou číslo jeden.

Žena (64) pracovala v spomínanom roku ako opatrovateľka detí v šľachtickej rodine v mestečku Jesolo. Deň pred jej návratom do vlasti sa však stalo to, čo jej zmenilo zvyšok života.

Na pláži stretla mladého, len 18-ročného fotografa Roberta, ktorý robil zábery rodín. Okamžite medzi nimi preskočila iskra, mladí ľudia spolu strávili vášnivú noc a za 9 mesiacov sa Rakúšanke narodila dcéra Isabella. Poznala len krstné meno svojho milenca,  a nevedela ani, kde býva.

Teraz po 40 rokoch sa rozhodla, že splní dcérine želanie a zistí, kto je jej otcom. V talianskom denníku Il Gazzettino zverejnila inzerát a najala si súkromného detektíva. Jej príbeh nenechal horkokrvných Talianov chladnými a dostal sa na prvé stránky ďalších talianskych médií. Žena už dokonca vystupovala v televízii Canale 5, kde porozprávala o svojom mimoriadnom osude. V pátraní po mužovi jej pomáhajú aj reportéri.

Pravdivý príbeh: Dcéru som pustila za hranice, vrátila sa tehotná!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu