Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vynikajúci športovec to zabalil: Je z neho dvojmetrová kráska!

Greg sa zmenil na Lindsey Zobraziť galériu (2)
Greg sa zmenil na Lindsey (Zdroj: SWNS)

OHIO - Američan Greg Walker (25) bol na škole basketbalovou hviezdou a o dievčatá nikdy nemal núdzu. Napriek tomu pociťoval, že niečo nie je v poriadku. Nakoniec prišiel na to, v čom spočíva jeho emocionálna nespokojnosť. Už dva roky žije ako žena, hovorí si Lindsey a čaká na operáciu pohlavia. Po zákroku sa hodlá robiť si nárok na zápis do Guinnessovej knihy rekordov ako najvyššia transsexuálka.

Mladík z Ohia bol v kolektíve vždy obľúbený, mal okolo seba krásne ženy a vždy sa hrdil nejakou priateľkou. Aj keď chodil vzpierať a venoval sa motorkám, maskoval tým iba svoje skutočné "ja". Oveľa radšej by sa rozprával o móde a "babských" veciach.

So šarádou sa rozhodol skoncovať ako 21-ročný. Zrazu presne vedel, čo musí urobiť. Prestal smútok utápať v alkohole, navliekol na seba ženské šaty a začal užívať hormóny na potlačenie testosterónu v tele.

Podporu našiel aj u svojich rodičov, ktorým sa so svojím tajomstvom zveril prostredníctvom listu. Neskôr si zmenil meno na Lindsey a po dvoch rokoch užívania estrogénu sa môže pochváliť peknými ženskými krivkami a prsiami veľkosti 38B.

Lindsey, ktorú úrady legálne uznali za ženu, chce do konca tohto roka podstúpiť zmenu pohlavia. "Som takto oveľa šťastnejšia a teraz viem, že som si zvolila správnu cestu," hovorí 213 cm vysoká a 127 kilogramov vážiaca deva, ktorá sa bude snažiť o zápis do Guinessovej knihy rekordov.

Lindsey verzus Greg

Vynikajúci športovec to zabalil:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SWNS)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu