Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Úžasná premena: Z dievčaťa poďobaného otrasným akné je kráska!

Harriet mala pleť posiatu vyrážkami, tomu je však koniec
Harriet mala pleť posiatu vyrážkami, tomu je však koniec (Zdroj: Solent)

LONDÝN - Pekná tínedžerka, ktorá dlho trpela posmeškami svojich spolužiakov kvôli ťažkej forme akné, prekonala traumu a dostala sa do finále súťaže krásy. Blonďatá Harriet Pageová (18) z britského Locks Heath po piatich rokoch od úspešnej liečby ašpiruje na titul miss.

Študentka univerzity v Cardiffe na prechádzajúce školské obdobia spomína veľmi nerada. Z domu odchádzala zásadne s hrubou vrstvou make-upu, ktorý mal zakryť jej tvár posiatu výražkami, no aj tak sa jej vždy dostalo príkrych komentárov. Jej sebavedomie kleslo tak hlboko, že sa bála každého ďalšieho dňa, keď bude musieť ísť medzi ľudí. Všetko zmenil až účinný prípravok.

Silný liek, ktorý užívala štyri mesiace, porazil nevábne akné a dievčaťu zostali iba nepatrné jazvy. Výborná žiačka, ktorá študuje španielčinu a taliančinu, sa vďaka znovunadobnutému zdravému vzhľadu začala cítiť oveľa lepšie. Keď jej matka navrhla, aby šla na súťaž krásy, povedala si, že to skúsi.

"Nepremýšľala som nad tým, čo by sa stalo, keby vyhrám. Už to, že som sa prebojovala tak ďaleko, je úžasné. Som šťastná, pretože mi to pomohlo ešte viac vybudovať sebadôveru," hovorí skromné dievča, ktoré už na svojej prvej súťaži možno dostane korunku Miss Hampshire 2012.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu