Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Detský zbor spieval sprosté koledy: O tom, ako sa ožierajú a fetujú!

Detský zbor predviedol svojrázne číslo
Detský zbor predviedol svojrázne číslo (Zdroj: YouTube)

BRUSEL - Pred Vianocami v jednom z najväčších nákupných stredísk v belgickom Gente zazneli dve koledy v podaní nevinne vyzerajúceho zboru. Detské usmievavé tváre a ľúbezné hlásky však boli v ostrom kontraste k textu piesní. Sprostý obsah kolied pobúril nejedného návštevníka centra.

Vianoce sú sviatky pokoja a mieru, rozhodne ale nepatria k tým najpokojnejším v roku. Rodičia bývajú v strese z príprav a tento tlak potom pociťujú aj ich deti. A práve v tomto období mal detský zbor upozorniť na to, že výchova nie je jednoduchá záležitosť.

Hoci sa ľudia v obchodnom centre nad koledami pohoršovali, v skutočnosti nešlo o provokáciu, ale o kampaň, ktorá mala prospieť dobrej veci. Zorganizovala ju špeciálna tiesňová linka určená rodičom i starým rodičom, ktorí sa so svojimi potomkami ocitli v bezvýchodiskovej situácii a nevedia si s nimi rady.

Na stránke organizácie si môžu rodičia vyhľadať základné princípy výchovy podľa veku dieťaťa a na telefónnej linke potom priamo u pracovníkov nájsť odpoveď na konkrétne otázky.

Nie je to prvá nezvyčajná kampaň, ktorú organizáciu propagovala. Minulý rok návštevníkov iného nákupného strediska prekvapila rozhlasovým vysielaním, v ktorom hral hlavnú úlohu malý Robin.

Sprosté koledy v podaní detí

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu