Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dievčatko v 12-ich odišlo z domu a dalo sa preoperovať na muža!

Ashley a Alex sú opäť rodina
Ashley a Alex sú opäť rodina (Zdroj: SWNS)

LONDÝN/BRATISLAVA - Ashley Hughesovú (48) čakalo po Vianociach veľké prekvapenie. Po štrnástich rokoch sa k nej vrátila jej dcéra, hoci nie tak celkom. Podstúpila zmenu pohlavia a stal sa z nej muž.

Toni Hughesová odišla z domu, keď mala dvanásť a odsťahovala sa do Írska za babičkou. Teraz sa však objavila pri matkiných dverách ako preoperovaný muž Alex.

"Vedel som od malička, že som iný," vyhlásil Alex pre denník Daily Mail. "Cítil som sa lepšie, keď som bol oblečený ako chlapec, ale nemal som tušenie, prečo som sa tak cítil."

"Spomínam si, keď Alex na Vianoce rozbalil darčeky a našiel novú bábiku Barbie, povedal: 'Nepáči sa mi.'," uviedla Ashley. "Moje dievčatko ju odhodilo bokom a vrátilo sa späť k svojej starej stavebnici."

V roku 1997 sa Toni odsťahovala z domu k babičke. Ako 21-ročná otehotnela a porodila dievčatko.  "Jedna vec mi bola jasná, a to, že som chcel byť matkou a že dieťa bude moje. Súhlasil som, že budem mať s priateľom dieťa a bol som v siedmom nebi, keď sa Molly v roku 2006 narodila," tvrdí Alex, ktorý vraj neznášal byť tehotný, pretože to bolo príliš ženské.

Rok po pôrode sa ale mladá žena rozhodla podstúpiť zmenu pohlavia a začala brať mužské hormóny. Pred návštevou Alex svojej matke zatelefonoval a uzmierili sa. Britka tak namiesto stratenej dcéry dostala syna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu