Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Transka už v 16-tich: Operáciu jej darovala matka na narodeniny!

Z Jacka sa stala Jackie Zobraziť galériu (3)
Z Jacka sa stala Jackie

LEEDS - Neobvyklý darček dostala na svoje narodeniny Jackie Greenová z anglického Leedsu. Kým jej vrstovníčky zvyčajne rodičia obdarúvajú šatami, mobilnými telefónmi či iPodmi, mladej Britke mama podarovala operáciu.

Jackie, ktorá sa narodila ako Jack, už od svojich štyroch rokov cítila, že je uväznená v nesprávnom tele. "Mami, Boh sa pomýlil. Ja som mal byť dievča," povedala ako malá matke Susie (43).

Dlhoročné šikanovanie zo strany spolužiakov i neznámych ľudí ju dohnalo až k piatim pokusom o samovraždu. Rozhodla sa preto, že zmenu pohlavia podstúpi čo najskôr. Mama jej na šestnáste narodeniny darovala operáciu v hodnote 13 500 libier (cca 15 500 eur), ktorú vykonali v Thajsku. Musela kvôli tomu založiť dom. Zákrok trval sedem hodín a z Jackie urobil jedného z najmladších transsexuálov na svete.

"Prešla som si peklom, kým som sa dostala tam, kde som teraz. Chcem ľuďom dokázať, že nie som netvor, ale obyčajná mladá žena," vysvetľuje Jackie. Dievčina síce nikdy nebude môcť otehotnieť, ale v prípade, že si bude chcieť založiť rodinu, dieťa si môže adoptovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu