Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Režisér v živom vysielaní sprosto nadával: Čo to ku*va je?

Moderátorka Stephanie Smithová sa tvárila, že sa nič nedeje
Moderátorka Stephanie Smithová sa tvárila, že sa nič nedeje (Zdroj: YouTube)

BOISE - Televízna technika vie niekedy poriadne zradiť. Režiséra ranného spravodajstva jednej americkej televízie dokonca koncom minulého týždňa dohnala až k neslušným výrazom v priamom prenose. Po úvodnej znelke sa totiž na obrazovke neobjavila požadovaná grafika a kvôli ďalšej chybe sa ozvalo hneď niekoľko sprostých slov.

Miesto usmievavej tváre moderátorky Stephanie Smithovej sa v rannom vysielaní televízie KBOI TV2 so sídlom v Idaho pred niekoľkými dňami objavila zlá grafika.

Krátko nato sa ozval mužský hlas, ktorý si nedával servítku pred ústa a nad chybou techniky nevyberane nadával. "Čo to ku*va je," ozvalo sa v priamom prenose. A spŕška neslušných výrazov pokračovala ďalej. "Robíš si zo mňa srandu? Kde je moja pos*atá grafika?"

O chvíľu kamera predsa len ukázala Smithovú v štúdiu. Sprvu ju síce nebolo počuť, potom sa ale dalo všetko do poriadku a bolo možné vypočuť si zvyšok správy o nebezpečenstve brucelózy, vysoko nákazlivého bakteriálneho ochorenia, ktoré podľa nových zistení po Montane zrejme roznášajú jelene wapiti z Yellowstoneského národného parku.

Vulgárny režisér

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu