Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

V električke vyvádzala rasistka: Poliakov a černochov poslala do r*ti!

Žena hrubo nadáva aj napriek tomu, že jej na kolene sedí dieťa
Žena hrubo nadáva aj napriek tomu, že jej na kolene sedí dieťa (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Matka na pohľadanie! V londýnskej električke nedávno natočili ženu, ktorá si vzala na paškál všetkých cudzincov a černochov, ktorí žijú vo Veľkej Británii. Častovala ich množstvom urážok a nadávok, a to všetko za prítomnosti svojho dieťaťa, ktoré jej celý čas sedelo na kolene!

Emmu Westovú vytáča to, že na ostrovoch sa udomácnili obyvatelia iných štátov. Fakt, že sú inej rasy, všetko len zhoršuje. "Kam táto krajina dospela? Je plná zasraných černochov a Poliakov. Vráťte sa do svojich sku*vených zemí!," kričala v dopravnom prostriedku na trase spájajúcej mestské časti Croydon a Wimbledon.

Keď ju napomenula cestujúca tmavej pleti, aby kontrolovala slovník, pretože sú v električke aj deti, namosúrená žena odpovedala: "To je v pohode, ja tu mám tiež svojho syna. Ste Britka? Nie ste, ste černoška. Tak choďte do p*če!" Ďalej sa už nenechala ničím rozptýliť a pokračovala v hlasnom vyjadrovaní svojho názoru, pričom sa dostala do slovného súboja aj s ostatnými pasažiermi.

V rámci neslušného predstavenia sa tridsaťštyriročná matka otočila na ostatných spolucestujúcich a vyzvala ich, aby sa obzreli okolo seba. "Kto je biely a kto čierny? Sú tu len samí čierni a farební!," vrieskala ako zmyslov zbavená.

Po tom, ako sa video objavilo na internete, na vec zareagovala spoločnosť zabezpečujúca dopravu v hlavnom meste. "TFL (Transport for London) nebude tolerovať žiadne nechutné a urážlivé správanie," uviedol jej hovorca. Prípad už rieši aj polícia, ktorá agresívnu Angličanku vypátrala a obvinila z rasistickej výtržnosti. Westová sa momentálne nachádza vo väzbe, odkiaľ ju pre jej vlastnú bezpečnosť nechcú pustiť na kauciu. Niektorí užívatelia, ktorí videli video, sa žene totiž vyhrážajú smrťou.

Matka nadáva v električke

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu