Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Milenci chudli spoločne, do jej nohavíc sa teraz vojdú obaja

Rebecca ukazuje nohavice, ktoré si ešte pred necelým rokom obliekala Zobraziť galériu (2)
Rebecca ukazuje nohavice, ktoré si ešte pred necelým rokom obliekala (Zdroj: allvoices.com)

LONGFORMACUS - Rebecca Millsová (29) schudla 39 kíl, jej partner Jonathan Hall 31 kilogramov. Nie je preto divu, že spolu nadšene pózujú v jedných obrovských džínsach. Ešte pred časom tieto nohavice patrili do šatníka mladej ženy.

Celkovo o neuveriteľných 70 kíl ľahší pár dokazuje, že ich nejaká hmotnosť len tak nerozdelí. Keď sa Angličanke podarilo "vďaka" hamburgerom, hranolčekom a zemiakovým lupienkom dosiahnuť takmer 100 kilogramov, prepadla depresiám. Mala síce láskyplný vzťah a podporu Jonathana, ten ale s váhou 114 kilogramov tiež nebol zrovna drobček.

Rebecca výrazne pribrala už ako tínedžerka. "Diéta pre mňa vždy predstavovala nutné zlo. To slovo som nenávidela, ale musela som sa na ňu vrhnúť každý rok po Vianociach, keď som sa chcela vojsť do jarného šatníka," spomína. Bohužiaľ sa však vždy dostavil jojo efekt a potom aj frustrácia a depresie.

Nakoniec Rebecca objavila chudnúci program Weight Watchers (Strážcovia hmotnosti), ktorý ju naviedol správnym smerom a za deväť mesiacov postupne schudla 38 kíl. "Hneď som zistila, že sa nemám čoho obávať. Všetci boli ústretoví a snažili sa ma čo najviac podporiť, a preto ma chudnutie konečne začalo baviť," vysvetľuje. Tajomstvo totiž spočívalo v kolektívnej podpore, nie v súperení, kto zhodí kilá rýchlejšie.

Keď tento úžasný výsledok videl Jonathan, neváhal a do programu sa zapojil tiež. Možno sa ale aj trochu bál, že by si jeho milá mohla nájsť nového, štíhlejšieho muža.

"Naša láska sa nezmenila, naopak len vzrástla, pretože sme tak našli aj ďalší spoločný životný smer," dodal John.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu