Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

V stepi natočili UFO: Po oblohe sa pohybovala záhadná formácia!

Video je podľa expertov pravé
Video je podľa expertov pravé (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Záznamov neidentifikovateľných lietajúcich predmetov stále pribúda. Minulý týždeň sa UFO objavilo opäť nad Ruskom. Natočili ho dvaja muži v stepnej oblasti v Krasnodarskom kraji nad riekou Kubáň. Snímok zachytáva zhluk jasne žiariacich svetiel na temnej nočnej oblohe, ktoré sa rôzne formujú.

Oranžové svetelné body sa vznášali a občas menili tvar. Spočiatku tvorili formáciu pripomínajúci písmeno "V", potom ich zoskupenie vyzeralo skôr ako kríž, prípadne písmeno "X". Všetky svetlá sa síce pomaly presúvali, nikdy sa ale od seba nevzdialili.

Zo záznamu, ktorý na internet 21. novembra umiestnil 32-ročný vystupujúci pod nickom 1nemez1970, nemožno jednoznačne určiť, či a ako sa objekt po oblohe pohyboval. Zároveň nie je počuť žiadny iný zvuk, než hlasy dvoch mužov a kvákanie kačíc.

Podľa internetového serveru Examiner možno teda s najväčšou pravdepodobnosťou vylúčiť, že by šlo o nejaké lietadlo alebo vrtuľník. Nejde vraj ani o čínske lampióny, ktoré ľudia s obľubou, najmä pri rôznych oslavách, vypúšťajú na oblohu.

UFO v Rusku

Podobný objekt videli 21. mája nad mestom Len-tchaj v čínskej provincii Šan-tung. Jeden z miestnych obyvateľov si na oblohe všimol podivné biele svetlá, ktorá dokopy vytvárali písmeno "V". Muž záhadný úkaz natočil na kameru. Odborníci prípad vyhlásili za nevysvetliteľný.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu