Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Nad Kremľom poletovalo UFO, ľudia vyliezali na stromy!

UFO alebo špionážne vznášadlo?
UFO alebo špionážne vznášadlo? (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Tento víkend sa v ruskej metropole zišli tisíce protestujúcich, ktorí neboli spokojní so sporným výsledkom volieb. Pozornosť niektorých z nich však odviedol neidentifikovateľný lietajúci objekt nad ich hlavami. Zavítalo nad Kremeľ plavidlo mimozemskej civilizácie, alebo išlo o ľuďmi ovládané špionážne vznášadlo?

Na moskovskom námestí Bolotnaja sa v sobotu zišlo približne 25-tisíc ľudí, aby demonštrovali proti falšovaniu ruských volieb. Viac než volebné víťazstvo strany Jednotné Rusko premiéra Vladimira Putina ich však prekvapilo UFO na oblohe. Niekoľko šokovaných prizerajúcich dokonca vyliezlo na stromy, aby mali na záhadné vznášadlo lepší výhľad.

Jeden z prítomných demonštrantov zaobstaral amatérske zábery. Z videa ale nie je možné presne určiť tvar objektu, ani jeho veľkosť. Vyzerá to tak, akoby mal lietajúci objekt lopatky podobné tým, ktoré má helikoptéra. Svedkom sa tiež zdalo, že farebne blikajúce vznášadlo nemalo motor.

"NASA v súčasnej dobe pripustila, že mimozemšťania môžu monitorovať našu civilizáciu prostredníctvom sond bez posádky. Čo sa týka objektu nad Moskvou, je skutočne možné, že je to práve jedna z tých sond, a že sa mimozemšťania zaujímajú o naše politické záležitosti," uviedol odborník na paranormálne aktivity Michael Cohen.

Naproti tomu Stephen Hannard z britskej organizácie The Alien Disclosure Group, ktorá sa zaoberá objasňovaním UFO, je toho názoru, že išlo o vznášadlo diaľkovo ovládané ľuďmi. Podobné zariadenie bolo napríklad použité v novembri pri protestoch v poľskej Varšave.

UFO nad Kremľom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu