Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zvrhlosť: Nahé dievča nafotilo akty v mŕtvom koňovi!

Nahá fotografia pobúrila ľudí Zobraziť galériu (4)
Nahá fotografia pobúrila ľudí (Zdroj: cbs)

OREGON/BRATISLAVA - Na internete sa objavili otrasné fotografie nahej dievčiny (21), ktorá so svojím priateľom utratila starého koňa a vliezla si do jeho mŕtvoly. Polícia tvrdí, že dvojica nespáchala žiadny trestný čin, a preto proti nej nevznesú obvinenie.

Nemenovaná žena vyhlásila, že sa chcela v tej chvíli cítiť s koňom "zajedno". Partnerovi pózovala pred objektívom nasiaknutá krvou a obidvaja si v ruke podržali srdce zvieraťa napodobňujúc jeho požieranie.

Seržant Dave Thompson bol obrázkami doslova šokovaný: "V istom bode kariéry si poviete, že už ste videli všetko, ale keď zbadáte niečo takéto, zistíte, že ste sa mýlili," povedal.

Podľa polície si párik z Ridgefieldu v americkom Washingtone zaobstaral 32-ročného koňa, ktorý už bol údajne nie v najlepšom zdravotnom stave. Dvojica sa ho teda rozhodla utratiť "humánnym spôsobom a zjesť jeho mäso." Zabila ho výstrelom z pušky.

Matka dievčaťa potvrdila, že ku konzumácii mäsa skutočne došlo, ale jej dcéra má odvtedy strach. Nahnevaní ľudia sa jej totiž vyhrážajú smrťou.

Akty v mŕtvom koňovi

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu