Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

K najtučnejšej žene sveta sa vrátil exmanžel: Sexujú 6-krát denne!

Z Pauline a Alexa je opäť šťastný pár Zobraziť galériu (3)
Z Pauline a Alexa je opäť šťastný pár (Zdroj: whatsontianjin.com)

SACRAMENTO - Pri hmotnosti 330 kilogramov sa Pauline Potterová (47) vzdala akejkoľvek nádeje, že opäť nájde lásku. Pred tromi rokmi sa rozviedla a odvtedy len priberala a priberala. Nedávno jej však svitlo na lepšie časy.

Američanka je tak tučná, že sa nedokáže hýbať. Starať sa preto o ňu musí jej syn Dillon (19), ktorý sám trpí nadváhou. Každý deň pre ňu varí a taktiež ju kúpe. Po tom, ako Pauline tento rok oficiálne vyhlásili za najtučnejšiu ženu sveta, v jej bývalom mužovi Alexovi (46) sa niečo pohlo. Minulý mesiac sa rozhodol obnoviť ich vzťah a lásku, ktorá medzi nimi kedysi prekvitala.

"Nedokáže sa sama obliecť, ani ísť na toaletu. Ale ja po nej tak zúfalo túžim a chcem sa o ňu znova starať," priznáva Alex. Vyhlásil, že opustiť manželku bola tá najväčšia chyba, akú v živote urobil, a že aj keby vážila pol tony, sex s ňou ho vždy bude baviť. "V posteli je skvelá. Niekedy spolu spávame aj šesťkrát denne," povedal.

Párik teraz túži po jedinom - ich najväčším snom je, aby sa im narodila dcéra. To však s ohľadom na vek a hmotnosť Pauline bude problematické.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu