Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Matka po farbení vlasov upadla do kómy, už nikdy nebude ako predtým!

Julie je v kóme
Julie je v kóme (Zdroj: theunhivedmind.com)

AIREDALE - Matka dvoch detí Julie McCabeová (38) bojuje v nemocnici o život po tom, čo dostala silnú alergickú reakciu na farbu na vlasy. Pri živote ju udržiavajú len podporné prístroje.

Žena si zafarbila vlasy doma minulý mesiac. Krátko nato začala mať ťažkosti s dýchaním, manžel ju preto odviezol do nemocnice. Počas prevozu sa jej zdravotný stav zhoršil natoľko, že jej dokonca na chvíľu prestalo biť srdce. Angličanka utrpela vážne poškodenie mozgu a upadla do kómy. Lekári rodinu varovali, že "aj keď sa uzdraví, už nikdy nebude ako predtým".

Juliin manžel Phil si myslí, že za všetko môže chemikália zvaná p-fenyléndiamín, ktorú farba značky L'oréal obsahuje. "Ochorela hneď po tom, ako si zafarbila vlasy," povedal. Spomínaná látka bola kedysi v niektorých európskych krajinách zakázaná, v súčasnosti je však jej používanie v rámci EÚ povolené.

"Nepoznáme detaily prípadu, preto sa k nemu nebudeme vyjadrovať. Urobíme však všetko pre to, aby sa príčiny problémov pani McCabeovej objasnili," reagovali vo veci predstavitelia kozmetického gigantu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu