Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Inteligent: Snažil sa zdrhnúť s autom, ktoré mala odťahovka na lanách!

Vodič to nevzdal, ale aj tak si nepomohol
Vodič to nevzdal, ale aj tak si nepomohol (Zdroj: YouTube)

BELEHRAD - Parkovanie je večný problém snáď všetkých veľkých miest. Hrozba pokuty alebo dokonca odtiahnutie auta veľa ľudí odradí, niektorí však bojujú do poslednej chvíle, ako to začiatkom novembra predviedol aj jeden bláznivý obyvateľov Belehradu. Hoci bol vo svojom aute zavesený na lanách odťahovky, snažil sa silou mocou odísť.

Parkovanie v hlavnom meste Srbska naozaj nie je jednoduché. Hoci tu majú vypracovaný systém, ktorý centrum mesta delí do troch farebne odlíšených zón, je takmer nemožné tam s pokojným svedomím zanechať auto. Buď nenájdete vhodné miesto a vystavíte sa hrozbe pokuty a odtiahnutia, alebo dáte príležitosť zlodejom.

Miestnemu majiteľovi Mazdy 6 síce auto nevykradli, zato mu ho chcela odťahová služba odviezť. Vzhľadom na to, že bol v čase odťahovania stále v aute, rozhodol sa, že sa tak ľahko nevzdá. Túroval motor a pretáčal kolesá.

Už-už to vyzeralo, že sa zo zovretia takzvaného pavúka dostane. Tri laná povolili, ale štvrté držalo ako prikované. Vodič tak svoj voz poničil oveľa viac, než spočiatku asi čakal. Informoval portál novinky.cz.

Odťahovka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu