Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

V Bratislave odtiahli auto aj s dieťaťom, matka vraj bola preč 3 minúty!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: towingstlouismo.info)

BRATISLAVA - Odťahová služba hlavného mesta sa nekašľala a naložila automobil aj s malým dieťaťom, ktoré spalo na zadnej sedačke. Vozidlo stihli naložiť v priebehu niekoľkých minút, než matka odviedla druhé dieťa do škôlky. Tá našťastie stihla odchádzajúce vozidlo zastaviť.

K bizarnej udalosti došlo na Kuzmányho ulici na Palisádach. „Odbehla som si do škôlky vyložiť dieťa, zapla blikačky na aute a o tri minúty som bola späť,“ povedala pre sme.sk žena. Na chodníku zaparkovala kvôli obsadeným boxom vyhradeným pre škôlku.

Odtiahnutie nariadil mestský policajt, lebo nebola dodržaná potrebná vzdialenosť meter a pol od steny. Dieťa si vraj "odťahováci" nevšimli, lebo nebolo v autosedačke a okrem nebolo cez tmavé sklá vozidla vidieť dovnútra.

Keď matka zbadala, že jej auto odvážajú preč, začala kričať a rozbehla sa za ním. Odťahovacie vozidlo si ju našťastie všimlo a zastalo. "Automobil rýchlo zložili a zmizli," uviedla očitá svedkyňa.

Starostka Starého Mesta Táňa Rosová sa za incident ospravedlnila a vyzvala mestskú políciu, aby policajta potrestali. Jej hovorca uviedol, že odtiahnutie nebolo nevyhnutné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu