Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Blíži sa koniec sveta? Jeho predzvesťou majú byť duchovia a UFO!

Monštrum z Louisiany Zobraziť galériu (4)
Monštrum z Louisiany

PRAHA - Snáď ešte nikdy sa vo svete neobjavovalo toľko správ o pozorovaniach UFO či neznámych tvorov, ako za posledné roky. Priaznivci záhad sa z toho určite vytešujú, ľudia s viac katastrofickým myslením sa však domnievajú, že je to predzvesť konca sveta.

UFO, duchovia a najrôznejšie monštrá - toto všetko strašilo obyvateľov našej planéty v uplynulých mesiacoch a rokoch. Niektorí sa nad tým len pousmejú a pomyslia si, že autorom videí zachytávajúcich tie najpodivnejšie úkazy ide len o to, aby na seba upútali pozornosť. 

Zrnko pochybnosti je však zasiate v každom z nás, a preto je na mieste otázka, či naozaj ide len o hlúpe žartíky. Objavili sa totiž úvahy o tom, že mimozemšťania, ktorí údajne navštívili Zem či záhadné tvory, ktoré vedcom mätú hlavy, značia apokalypsu. Tá má vraj prísť už čoskoro.

Ešte v roku 2007 vraj našiel istý mexický farmár na svojom poli mimozemšťana. Záhadný tvor sa chytil do pasce a strašne pišťal. Muž ho preto utopil a telo odovzdal vedcom. Tí dospeli k záveru, že nepatrí k žiadnej známej žijúcej rase na zemi.

Pred necelým rokom celý svet obletelo video, ktoré urobil 33-ročný Američan. Je na ňom podivná postava pripomínajúca človeka. Ľudia ju začali volať "Monštrum z Louisiany", podľa miesta, kde ju muž spozoroval. Doteraz sa nikomu nepodarilo objasniť, čo, alebo kto, na zábere v skutočnosti je.

Veľkú pozornosť verejnosti vzbudilo začiatkom tohto roka levitujúce dievčatko, ktoré nakrútil istý Rus pri prechádzke lesom. Či dieťa naozaj vedelo lietať, alebo išlo len o šikovný trik, dosiaľ nikto nezistil.

Pred pár týždňami behali ľuďom zimomriavky po tele z videa, ktoré údajne zobrazuje ducha dievčaťa v istej londýnskej predajni. Tajomná postava v bielych šatách sa na zábere bezpečnostnej kamery objaví len na pár sekúnd, nikto však nevie, odkiaľ sa tam vzala. Na mieste obchodu stál kedysi sirotinec, záhadným dievčaťom by teda mohol byť duch bývalej chovankyne.

Najnovšie zamotal hlavy expertov ale aj verejnosti prípad výskytu UFO v brazílskom pralese. Záznam, ktorý má na svedomí dvojica Britov, zobrazuje zvláštnu bytosť s chudým telom, veľkou hlavou a tmavými očami. Kúsok od nej bliká modré svetlo neznámeho pôvodu. Otázka znie, či ide naozaj o skutočného mimozemšťana, ktorý sem priletel z inej planéty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu