Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Éra zla 2012: Záhadné zvuky, lietajúce objekty a Ilumináti!

Čaká nás Nová éra? Zobraziť galériu (3)
Čaká nás Nová éra? (Zdroj: 2012apocalypse.net)

BRATISLAVA - Uplynulý rok 2011 bol všetkým, len nie pokojným. Svet zažil pád viacerých režimov v arabskom svete, hnutie Occupy 99% aj mnohé prírodné katastrofy vrátane ničivého zemetrasenia v Japonsku. Všetko naznačuje tomu, že tento rok bude minimálne tak isto zlý, ak nie horší.

Toto zlo sa údajne deje úmyselne a za jeho pôvodom má podľa niektorých stáť tajná spoločnosť, ktorá je známa ako Ilumináti. Obyvateľov tohto sveta tlačia rôznymi spôsobmi do protestov a štrajkov, ktoré ochromujú celosvetovú bezpečnosť. Vo svojich snahách ovládnuť všetko a všetkých nepoľavujú a snažia sa vyvolať zmeny na každej úrovni života - politickej, ekonomickej, sociálnej, náboženskej aj technologickej. Realita sa tak mení každým dňom, čo vedie k silnej destabilizácii. Ľudstvo podľa všetkého stojí na prahu novej doby, tzv. Nového svetového poriadku.

Naznačujú to udalosti, ktoré hýbali svetom v roku 2011, ale aj rok predtým. Stali sme sa svedkami výrazných zmien, ktoré mali obrovské následky na celú spoločnosť. Tu sú:

- Pribudlo trináste znamenie zverokruhu Hadonos (29. novembra až 17. decembra). Jeho začlenenie súvisí so zmenou zemskej osi, čím sa mení aj náš pohľad na oblohu. Tým pádom sa zverokruh posunul o jedno znamenie, pričom niektoré z nich sa prekrývajú.

Éra zla 2012: Záhadné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: wtfhub.com)

- Vedci objavili nový druh neznámej energie, ktorá zabránila Veľkému hadrónovému urýchľovaču vo švajčiarskom stredisku CERN vo vytvorení Božskej častice, tzv. Higssovmu bozónu.

- Vďaka teleskopu Discovery sa podarilo vo vesmíre objaviť stovky planét podobných Zemi.

- Výskyt UFO, čiže neidentifikovateľných lietajúcich objektov ešte hádam nikdy nebol tak intenzívny, ako práve minulý rok. Objavovali sa nad mestami či elektrárňami.

UFO nad Kremľom

UFO nad Kremľom

- Zrejme z tohto dôvodu vymenovalo OSN zástupkyňu pre záležitosti UFO. Stala sa ňou Mazlan Othmanová. Malajzijská astrofyzička má byť oficiálnym uvítacím výborom v prípade, ak by na našej planéte pristáli mimozemšťania.

Éra zla 2012: Záhadné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: mediaite.com)

- Fenomén mimozemských civilizácií pohltil aj Hollywood, ktorý na túto tému len v roku 2011 natočil viac ako desať filmov.

- Nesmieme zabúdať ani na záhadné zvuky, ktoré zaznamenali ľudia v rôznych kútoch sveta. Ich pôvod doteraz nikto nedokázal objasniť, podľa odborníkov však pochádzajú zo zeme. Niektorí ich dávajú do súvislosti s avizovaným koncom sveta, ktorý má nastať 21.12.2012.

Záhadné zvuky v Colorade

Celý čas žije ľudstvo v domnienke, že pánom kolektívneho osudu je práve ono. Spomínané skutočnosti ale dokazujú pravý opak. Hovorí sa o vymývaní mozgov, ktoré má trvať už desaťročia, a ktoré povedie k všeobecnej akceptácii Novej éry. Počas nej údajne prijmeme tzv. mimozemskú doktrínu, začneme sa podobať Bohu a budeme žiť v akomsi pomyselnom raji.

Odborníci na konšpiračné teórie však upozorňujú, že je veľmi dôležité, aby sme nepodliehali panike a zachovali si zdravý rozum.

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu